Budapest 2. kerületi ingatlan

Eladó Budapest 2. kerületi ingatlan

Budapest 2. kerületének frekventált részén, Pálvölgy és Csatárka városrészek határán, a Rózsadomb Center közelében, iskola, orvosi rendelő, bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában,   eladó  4 szintes ingatlan, mely jelenleg  lakóház, bemutatóterem, autószerelő műhely, iroda funkciókkal van hasznosítva.

> Letölthető helyiség lista <

Kiemelt budai-hegyvidéki kertvárosi övezetben (L3-II-04) helyezkedik el, jelenlegi beépítettsége terepszint alatt 80%, terepszint felett cca. 50%.

A térkép részleten az ingatlan és szűkebb környezete jól azonosítható.

Az épület jelenlegi formáját 1996-ban nyerte el.  Összközműves, valamint ipari árammal is ellátott terület.  Több, frissen cserélt gázkazán biztosítja az épület fűtését radiátorokon és padlófűtésen keresztül. A műhelyben légtechnika (kezelt levegő és autófényező légtechnika), továbbá az iroda és lakórészeken klíma került beépítésre. A terepszint alatti műhelyrészek természetes világítása speciális felülvilágítókkal megoldott.

Az épület jó műszaki állapotnak örvend, műszaki és esztétikai karbantartása folyamatos.

A létesítmény autó bemutató szalon, márkaszerviz és lakó funkciókat tölt be. A terepszint alatti részen jelenleg műhelyek és raktárak vannak, az utcaszinten található a két bemutatóterem és az irodák, a felső két szinten pedig egy nagy alapterületű, duplex lakás található. Kialakítása miatt ideális cégközpont lehet más profillal is, hiszen a terepszint alatti műhelyrészekben gyakorlatilag bármilyen egyéb hasznosítású egység kialakítható, raktártól irodáig, vagy akár bérbe is adható. A vagyon értéknövekedése különleges elhelyezkedése és mérete miatt megkérdőjelezhetetlen. Amennyiben átalakítási tervekre van szükség, azokat prezentálni, illetve külön megállapodás keretében biztosítani is tudjuk.

Az ingatlan irányára: 345.000.000 Ft.

Ingatlan státusza

Eladó ingatlan