3000 m2 háromemeletes épület

Eladó Nagykőrös Kecskemét felőli oldalán, 2 hektár iparterületen 3000 m2 háromemeletes épület

Nagykőrös iparterületén, eladó 18.391 nm-es telken egy üzleti ingatlan, amely jelenleg üzletközpontnak van kialakítva és részben gépgyártó üzemegységként működik.

A telken esztétikailag leválasztva, de műszaki jellemzőiben a gyárépülethez kötve szintén eladó egy igényesen kialakított 240 nm-es családi ház, mint szolgálati lakás. A két ingatlan azonos helyrajzi számon telekkönyvezett és csak együtt értékesíthető a tulajdonos kívánságára.

Az ipari terület az 1960-as években épült orosz laktanya irányító központja volt. A terület teljesen rehabilitált, a környezetvédelmi engedélyek rendelkezésre állnak. Az üzleti ingatlan 3000 nm, három emeletes, szintenként 1.000 nm, három épületrészből áll, egy kétszárnyas főépület, melynek közepén lépcsőház van lifttel és kommunális helyiségekkel. Az épület egyik oldalában kisipari szerszámkészítő műhelyek és iroda működik. Villanyáram teljes 3x180 amper, gázbekötés, vízmérőóra, telefon, internet, szennyvíz a csatornarendszerbe bekötve és szennyvíztelepítő is működik. Az épület úgy lett rehabilitálva, hogy a közművek, a fő falak felújításra kerültek, a belső tér a funkciónak megfelelően szabadon alakítható.

A családi házhoz külön rendszer lett kiépítve. A telep területén bevizsgált fúrott kút is található, tűzcsap is elhelyezésre került.

A telephelyen a kamionbehajtás és parkolás megoldott közvetlenül a főútról, egy rövid mellékúti szakaszon.

Az épület előtt 20 személyautó parkolóhely áll rendelkezésre.

Kecskemét közelsége fontos a kihasználhatóság szempontjából. Az üzletház/gyárépület megközelíthetősége jó. Fő közlekedési útvonalon fekszik, a tömegközlekedésbe bekapcsolt vasúti megálló és buszmegálló közvetlen közelben található. Nagykőrös ipari - kereskedelmi övezetében helyezkedik el az objektum, két benzinkút és két bevásárló központ van a közvetlen szomszédságában.

Az ipari ingatlan és a családi ház alaprajza és egyéb információk az ügyvédi irodában rendelkezésre állnak.

Irányár: 2.000.000 EUR

Hasznosítási lehetőségek:
Precíziós gépgyártó üzem működhet továbbra is,
Ipari csarnokként működhet,
Logisztikai telephelynek alkalmas,
Üzletközpontnak alkalmas,
Bemutatóterem, raktárház is működhet benne,
Egészségház kialakítható (masszázs, szauna),
Munkásszállónak alkalmas,
Panzió kialakítható,
Idősek otthona kialakítható.

Ingatlan státusza

Eladó ingatlan

Ingatlan képgaléria